Pinsa Moravia velká 300 g
Nevlastní ségra pizzy. Těsto zraje tři dny, takže obsahuje spoustu vody a naopak málo lepku. Každou pinsu ručně tvarujeme do obláčku a pečeme při vysoké teplotě ve chlebové peci. Pinsa je oproti klasické pizze mnohem lépe stravitelná.
Pinsy balíme vždy po 3 kusech do speciální ochranné atmosféry.

Speciální balení
Pečivo dostanete ve speciálním vakuovém balení, díky kterému vydrží čerstvé až 7 dní.

Doručení do 2 dnů
Objednávku doručíme do 2 pracovních dnů od jejího zaplacení do 12.00.

Po celém Česku, Slovensku i Rakousku
Pečivo dovážíme po celé České republice, Slovensku i Rakousku.

Osobní přístup
Nevíte si rady? Veškeré dotazy vám obratem zodpovíme na čísle +420 519 441 313.
Jak připravit vynikající pinsu? Níže najdete pár tipů.
Rozpalte to na grilu
V troubě
Pinsu potřete základem, posypte sýrem a vložte do předem vyhřáté trouby na nejvyšší možný stupeň. Po 4 minutách ji vytáhněte, rozkrájejte na pár kusů a posypte vším, co máte rádi. Nám se osvědčila kombinace polníčku a prosciutta. A voilà – můžete podávat!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pinsy a pinsety |
---|---|
? Hmotnost výrobku: | 300g |
? Alergeny: | 1, 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář