Pinsa Moravia velká 300 g
Nevlastní ségra pizzy. Těsto zraje tři dny, takže obsahuje spoustu vody a naopak málo lepku. Každou pinsu ručně tvarujeme do obláčku a pečeme při vysoké teplotě ve chlebové peci. Pinsa je oproti klasické pizze mnohem lépe stravitelná.
Pinsy balíme vždy po 3 kusech do speciální ochranné atmosféry.
Jak připravit vynikající pinsu? Níže najdete pár tipů.
Rozpalte to na grilu
V troubě
Pinsu potřete základem, posypte sýrem a vložte do předem vyhřáté trouby na nejvyšší možný stupeň. Po 4 minutách ji vytáhněte, rozkrájejte na pár kusů a posypte vším, co máte rádi. Nám se osvědčila kombinace polníčku a prosciutta. A voilà – můžete podávat!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pinsy a pinsety |
---|---|
? Hmotnost výrobku: | 300g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.