Pinsa Moravia 260g kulatá
Pizza a štíhlá linie? Pinsa Moravia boří mýty. Ať už si hlídáte kila, nebo zkrátka toužíte vyzkoušet něco nového – tato odlehčená varianta pizzy vás bude bavit. Těsto obsahuje pšeničnou, sójovou a rýžovou mouku. Těsto zraje tři dny, takže spousta vody a čas se postarají o lepek. Pinsa je oproti klasické pizze mnohem lépe stravitelná. Každou pinsu ručně tvarujeme do obláčku a pečeme při vysoké teplotě ve chlebové peci.
Balíme vždy po 3 kusech do speciální ochranné atmosféry.




Jak připravit vynikající pinsu? Níže najdete pár kulinářských tipů.
Rozpalte to na grilu
V troubě
Pinsu potřete základem, posypte sýrem a vložte do předem vyhřáté trouby na nejvyšší možný stupeň (ideálně na 300 °C). Po 4 minutách ji vytáhněte, rozkrájejte na pár kusů a posypte vším, co máte rádi. Nám se osvědčila kombinace rukoly a prosciutta.
A voilà – můžete podávat. Dobrou chuť!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pinsy a pinsety |
---|---|
? Alergeny: | 1, 6 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.